sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sähläystä ja kuulumisia

Heippa.

Sähläsin eilen Bloggerin kanssa ja onnistuin julkaisemaan tekstin, jota olin vasta ryhtynyt kirjoittamaan. Poistin sen samantien, mutta luultavasti moni aktiiviseuraaja sai ilmoituksen uudesta tekstistä. Pahoittelut tästä.

En eilen ehtinyt (lue: en jaksanut) kirjoittaa julkaistavaa tekstiä, mutta yritän nyt saada pikaisesti raavittua kasaan joitain kuulumisia.

Edellisestä kirjoituksesta on vierähtänyt tovi. Tähän on olemassa syy: iltaisin, siihen tuttuun kirjoitusaikaani väsyttää. Ei ihan hirvittävän paljon, mutta sen verran, että jaksan juuri lukea helppoa romaania, mutta en miettiä kokonaisia lauseita, joita kirjoittaisi blogiin. Kirjoittaminen on siis jäänyt.

Tänään eletään päivää 11+5. Suurimmat raskausoireet ovat iltaisin tuleva kova väsymys sekä pissaustarve aina keskellä yötä.

Ei siis mitään kovin ihmeellistä.

Tällä hetkellä raskaudesta tietää meidän lisäksemme 12 ihmistä. Toivon, että mahani ei ole vielä herättänyt huomiota laajemmassa ihmisjoukossa.

Ylihuomenna meillä on luvassa viikon 12 ultra. Jännittävä päivä siis edessä. Toivotaan, että kaikki on hyvin ja saamme taas katsella iloisesti viuhtovia käsiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti