sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Back to business - ja takaisin hoitoihin

Täällä ollaan Suomi. Lomat on vietetty ja olemme jo ehtineet palata normaaliin arkeen Suomessa. Nyt on kylmää ja pimeää, ja lomamatkan aurinko on muisto vain.

Ja nyt se sitten taas alkaa. Meidän kolmas ja viimeinen hoitokierto julkisella lapsettomuusklinikalla.

Kävimme jo hoidon suunnittelukäynnillä. Kolmas yritys mennään pitkällä kaavalla ja kolmannen kerran kunniaksi otetaan taas kerran uudet lääkekombinaatiot käyttöön.

Lääkitys alkaa reilun viikon päästä. Näennäisesti nyt alkaa siis tapahtua pian. Keräys ja siirto ovat kuitenkin todennäköisesti vasta helmikuun viimeisellä viikolla.

Odottavalle aika helmikuun loppuun tuntuu pitkältä.
* edit: teknisten ongelmien vuoksi teksti oli hetken pois näkyvistä julkaisun jälkeen... Huoh, näitä laitteita..

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä seuraavaan hoitoon <3 Kovin tuntuu kaikki asiasi niin tutuilta. IVF-hoidot, kilpirauhaslääkitys, lomamatka! Meillä alkoi juuri 2. IVF ja sen jälkeen lähdemme pariksi viikoksi lämpimään. Tänään sain luvan nostaa kilppariannosta.

  Luin vielä uudelleen lokakuisen postauksesi kilpirauhasesta. Saanko kysyä kenellä funkkarilla oot käynyt? Haluaisin itsekin mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvi,

   Oma hoitokuvioni on sen verran moniulotteinen, etten halua täällä blogissa mainita kenenkään lääkäreiden nimiä, tuntuisi muuten siltä kuin puhuisin pahaa selän takana. Ehkä hassua tuntea lojaaliutta lääkäriään kohtaan :)

   Voisinko kirjoitella sulle yksityisesti sähköpostia johonkin osoitteeseen niin voisin kertoa aiheesta hieman tarkemmin?

   Poista
  2. Okei, ymmärrän hyvin! :) Olisi ihanaa, jos jaksat kirjoitella: suvi.marj.h@gmail.com

   Kiitos! <3

   Poista
 2. Paljon tsemppiä tulevaan hoitokierrokseen! Helmikuun loppu tulee varmasti ennen kuin huomaatkaan. :) Toivottavsti pitkästä kaavasta on apua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Toivotaan oikein kovasti näin, että tästä yrityksestä tulisi tuloksia! :)

  VastaaPoista