torstai 26. helmikuuta 2015

Puhelu klinikalta isomahaiselle

"Me soitetaan vaan siinä tapauksessa, että tulee ongelmia. Jos kaikki menee hyvin, niin meistä ei kuulu mitään."

Tänään puhelin soi. Kännykän näytössä näkyi klinikan nimi.

Sydän pomppasi kurkkuun. Ennen vastaamista ehdin käydä jo kaikki kauhuskenaariot läpi. Mitä meidän alkioille on tapahtunut?

Vastasin hermostuneena ja maltoin hädin tuskin kuunnella soittajan asian.

"Me haluttaisiin siirtää siirtoaikaa aikaisemmaksi, että ehditään tehdä kaikki siirrot huomenna."

Huoh. Sopii! Tottakai sopii!

Kaikki siis hyvin tähän mennessä.

Muuten olen täällä isomahaisena ja turvonneena. Juoksen vessassa vähän väliä - tuntuu siltä kuin turvonneet munarakkulat veisivät tilaa rakolta ja vessassa saisi käydä paljon normaalia tiiviimmin.

Mahani tuntuu valtavalta ilmapallolta, joka laajenee joka päivä iltaa kohti. Nälkää on vaikea erottaa, kun maha on koko ajan poksahtamispisteessä. Viikonloppuna on suunnitelmissa lähteä ihmisten ilmoille, mutta mitä ihmettä laitan päälleni? Kaapissa lojuva löysä tunika tuntuisi varmasti oikein sopivalta, mutta kangas on niin pehmeä ja soljuva, että se varmasti korostaa ilmapallomahaani.

Maanantaina haasteena on miettiä töihin vaatteet, joiden kanssa en näytä raskaana olevalta mammalta.

Kun on fokus vaatteissa, on helpompi unohtaa ne oikeat asiat: huominen alkionsiirto (jaiks!) ja tulossa olevat piinapäivät.

Eli pohdinta jatkuu: mitä laittaisinkaan päälleni seuraavina päivinä?

6 kommenttia:

 1. Minullekin soitettiin viimeksi ja siirrettiin siirtoaikaa aikaisemmaksi. Olin aivan kauhuissani ja varma ettei mitään siirrettävää ole.

  Ja ilmapallomaha on tuttu täälläkin. Kokeilin kevyesti vatsaa litistävää jotta en näyttäisi raskaanaolevalta, mutta se oli suuri virhe. Olo oli tuskainen. Kokeile ainakin että istuminen tuntuu hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että muutkin ovat saaneet tuollaisia säikäytyspuheluita klinikalta - vaikka puhelun tullessa se ei kyllä tunnu kovin hauskalta :)

   Vaatteet on kyllä haaste - peittävien vaatteiden ostaminen ei varmasti olisi hullumpi juttu mutta vielä en ole keksinyt millaiset vaatteet tämän voisivat peittää.

   Poista
  2. Niin, helposti ne näyttää sitten raskausvaatteilta. Itse en ainakaan ole keksinyt mitään hyvää ratkaisua. Olen sitten seisonut hieman kumarassa niin ettei vatsa korostu. Työntänyt rintoja eteenpäin, jos ymmärrät mitä tarkoitan. :D Joku löysä neuletakki päälle - tosin silloin näyttää helposti siltä että yrittää piilotella pientä beduiiniheimoa vaatteidensa sisällä... Mitä enemmän yrittää peitellä, sitä enemmän herättää huomiota. :D

   Poista
 2. Hyvä Pippuri, mahtavaa! Vaate-ehdotus: tunika ja pillifarkut joissa on matala vyötärö. (Tai ihan legginsit, jos sellaisia käyttää.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain tällaista itsekin ajattelin. Mutta mun tunikoista pistää maha ekana esiin :D Toivon kovasti, että se vähän laskeutuis tässä viikonlopun aikana.

   Poista