keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sykkivä sydän

Tänään aamulla panikoin jo ihan kunnolla.

Yritin etsiä itsestäni raskausoireita, mutta yhtään ei löytynyt. Ei edes pienenpientä pahoinvointia, kun olisin sitä niin kovasti kaivannut.

Lääkärissä lääkäri kyseli vointia, ja jouduin kertomaan, että oireita ei juuri ole.

Kaiken tämän jälkeen tuntui entistä mahtavammalta kuulla lääkärin sanat "Katsokaa, siinä on alkio ja kunnon syke".

Toista alkiota ei löytynyt, vaikka kohtu käytiin läpi lähes suurennuslasin kanssa. Loppujen lopuksi tuo on hyvä merkki - tällä yhdellä on silloin ehkä jopa paremmat mahdollisuudet pysyä kyydissä loppuun asti.

Aivan mahtavaa siis! Yksi alkio, joka on juuri oikean kokoinen ja jolla on ihan oikea syke!

Mieletöntä!

Tämä päivä sujui hyvin, mutta en silti tiedä, milloin osaisin rentoutua. Nyt odotan jo kuumeisesti seuraavaa ultraa viikolla 12. Ehkä tarvitsen jonkin rentoutumisharjoituksen nyt tähän väliin. Luulen nimittäin, että jos tämä projekti päättyy onnellisesti, tarvitsen entistä enemmän kykyjä rentoutua, olla stressaamatta ja nauttia nykyhetkestä.

11 kommenttia:

 1. Ihanaa että syke löytyi ja kaikki näyttää hyvältä <3

  VastaaPoista
 2. Isot onnittelut. Mulla helpotti stressi ultran jälkeen... n. 4 päiväksi, mutta nyt mennään taas ajatuksissa "onkohan se enää elossa", "miksi ei ole mitään oireita", "kyllä tällä viikolla jo pitäis olla oireita". Ihailen ihmisiä, jotka osaa elää hetkessä ja iloita. Yöllä herään pohtimaan näitä asioita ja valvon. Ehkä pitäisi mennä jonnekin juttelemaan, ennen kuin pää hajoaa..Mahahaava varmaan on jo puhjennut, siltä ainakin tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meidän täytyy etsiä joku ratkaisu tuohon, että kuinka elää hetkessä ja iloita. Me ollaan sentään raskaana, joten parempaa syytä iloon saa tosissaan etsiä!

   Poista
 3. Kiitos teille kaikille! Tämä on kyllä niin uskomattoman ihanaa, ettei tätä oikein tajua :)

  VastaaPoista