tiistai 23. syyskuuta 2014

Ei voittoa arpapelissä

Ei tullut voittoa arpapelissä.

Tein testin. Negatiivinen.

Näin loppui piinapäivät. Voihan tyhjyys. Miten tätä jaksaisi jaksaa?

15 kommenttia:

 1. Kovasti voimia! <3 Eilen luin edellistä postaustasi ja illalla vielä mietin nukkumaan menssä, josko saisit hyviä uutisia :(

  Ihan kamalia nämä pettymykset näissä IVF-hoidoissa. Jotenkin ihan eri luokkaa jo, kuin ovulation induktioissa tai inseminaatioissa. Tämä rankkuus on yllättänyt minut täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harmi, ettei hyviä uutisia tullut.

   Olen samaa mieltä kanssasi, että pettymykset ovulaation induktioissa ja inseminaatioissa on pientä IVF:iin tai pakastealkionsiirtoihin verrattuna.. Näissä mennään siellä tien päässä, on mahdollisuus vain pikkusäätöihin eikä enää ole käytettävissä paljon tehokkaampia keinoja ratkaista ongelma, jos tulosta ei tule...

   Poista
 2. Kiitos kaikille teille tukemisesta ja huomioinnista. Teidän jokaisen tsempillä on minulle isompi merkitys kuin osaatte kuvitellakaan. On mahtavaa, että saa tuntea, ettei ole ihan yksin taas yhden maailmaa suuremman pettymyksen äärellä.

  Katsotaan mikä on kirjoitusfiilis lähipäivinä josko saisin kirjoitettua jotain fiiliksiä, tällä hetkellä asian ajattelu saa niin tyhjän olon, että on ollut helpompaa yrittää keskittyä muihin asioihin.

  VastaaPoista
 3. :( Niin väärin.. jaksuja tästä toipumiseen ja voimia seuraavaan kiertoon. <3

  VastaaPoista