maanantai 2. maaliskuuta 2015

Piinapäivä 3 ja ilmapallomahani

Terveisiä poksahtamispisteestä! Täällä ollaan taas.

Päivä alkoi hyvin. Aamulla kaivoin kaapista pitkän leveän paidan ja totesimme miehen kanssa yhdessä, että mahani näyttää melkein normaalilta kyseisen paidan kanssa. Työkaverit eivät varmasti kiinnittäisi huomiota mahaani.

Tuo oli tilanne aamulla.

Kun tulin nyt illalla kotiin ja näytin miehelle mahani, tämä spontaanisti kommentoi: mitä ihmettä on tapahtunut?

Niinpä. Kävelin hieman. En paljon enkä vauhdilla. Ihan vähän vain.

Fyysinen rasitus lisää munarakkuloiden turvotusta, joten aktiivista liikuntaa on syytä välttää muutaman päivän ajan punktion jälkeen. (Lähde: Lääkärikeskus Aava)

Nyt olen poksahtamassa. En käsittänyt, että parin tunnin rauhallinen kiertely kaupoissa tarkoittaa aktiivista liikuntaa tai fyysistä rasitusta.

Omasta mielestäni rasituin liikuntaa enemmän lähinnä ärsytyksestä. Pukukopissa housut eivät menneet kiinni ja paitojen läpi näkyi pyöreä ilmapallomaha. Tunikasuunnitelmat eivät toimi shoppailuturvotuksen kanssa - kokeiltu on.

Nyt loppui rauhallinenkin kävely minun osaltani.

Huomisen suhteen toivon kovasti, että turvotus laskisi taas yön aikana.

Turvotus saattaa helpottaa vasta raskaustestiaikaan. Tosin en tiedä, päteekö tuo jos raskaustesti on positiivinen. Helpottaako silloin turvotus ollenkaan?

Tänään olisin ostanut uusia vaatteita, jotka piilottavat mahani, mutta piheys iski. Kannattaako maksaa 50 euroa ihan tavallisesta paidasta, joka saattaa olla turha kahden viikon päästä?

Piinapäiviä en ole ehtinyt turvotuksen ja tuskaisen olon vuoksi miettiä juuri ollenkaan. Kiinnityspiikin pistin tänään, ja nyt piikitykset ovat ohi. Toivottavasti gonapeptyl tekee tehtävänsä ja kaksoset pysyvät kyydissä loppuun asti.

2 kommenttia:

  1. Alkanut raskaus yleensä pahentaa hyperiä. Melkein siitäkin voi päätellä, ettei raskaus ole alkanut, jos oireet helpottavat. Toki ei aina. Toisaalta hyperi ilmeisesti parantaa raskauden alkamisen mahdollisuuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oireet ovat helpottaneet, joten toivottavasti tuo ei ole huono merkki... Ilmeisesti kuitenkin kroppa voi käyttäytyä tosi eri tavoin eri kerroilla, joten tuosta ei kai voi päätellä lopulta mitään :)

      Poista