keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Piinapäivä 5 - tältä tuntuu oireettomuus

Nyt on meneillään piinapäivä 5. Olotilaa on erittäin helppo kuvailla lyhyesti, sillä yksi sana riittää: oireettomuus.

Turvotus on laskenut todella paljon maanantai-illasta. Maha on hieman pömppö, mutta ei samanlainen ilmapallo kuin toissapäivänä. Voisin kuvitella lähteväni urheilemaan - jopa niin helposti, että saattaisin vahingossa unohtaa kaikki liikuntakiellot.

Rintojen arkuus on vähentynyt - kaikki eri hormonipiikitykset tuntuivat rinnoissa melko paljon jo ennen keräystä, mutta nyt tilanne alkaa tasaantumaan.

Kohdun seudulla ei ole tuntunut juuri miltään maanantain jälkeen. Silloin iltapäivällä tunsin kipeitä viiltoja alavatsassa.

Nyt on sitten täysi hiljaisuus. Ei tunnu miltään.

Ja mitä tästä nyt pitäisi sitten päätellä?

Vai onko vain parempi olla päättelemättä yhtään mitään?

5 kommenttia:

 1. Varmaan parasta on jos pystyt olla päättelemättä mitään :). Tsemppiä piinailuun. Saattaa se tilanne muuttua nopeastikin oireelliseksi. Mulla oli pp5-pp6 illalla pientä alavatsakipuilua. Pp8 vuotoa ja pp10 alkaen lisää alavatsakipuja. En tiedä voiko päätellä mitään, kun tilanne on ihan uusi.

  VastaaPoista
 2. Mä opin sen tässä reilu kuukausi sitten, että oireet tai oireettomuus voi tarkoittaa mitä vaan... Mä olin tosi oireeton, tai lähinnä sellaisia menkkatyyppisiä oloja oli, mutta silti sain plussan. Nyt on sitten siihen raskauteen liittyen kyllä koettu myös keskenmenokin, mutta se on sitten oma juttunsa. Kaikesta huolimatta olen varsin positiivisella mielellä seuraavaan siirtoon liittyen. Jahka sen aika sitten jossain vaiheessa taas koittaa.

  Elikkä tsemppiä ja rentoa oloa vaan! (Tiedän toki kokemuksesta, että rentous on helpommin sanottu kuin tehty...)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille tsempistä! :) Nyt täytyisi selvästikin vaan yrittää unohtaa koko asia :)

  VastaaPoista
 4. Hei, miten menee? PP 7 laillasi menossa, eli viikko sitten siirrettiin 5-päiväinen alkio. T tänään sain apteekin omalla haalean plussan. Vielä ei uskalla oikein edes iloita, koska voihan se olla ovitrelle joka testissä vielä kummittelee. Koska ajattelit testailla?
  Bertta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin sinulle uudessa blogipostauksessa :)

   Hauskaa, että elämme samoja piinapäivälukuja - tosin meillä alkiot olivat 3-päiväisiä alkioita, joten päivien kannalta olet kaksi päivää edellä.

   Toivottavasti sinulla tuo plussa olisi aito plussa. Itse en uskaltaisi vielä testata. Pistin kiinnityspiikin vasta maanantaina, ja asiasta mitään tietämättä veikkaisin, että sekin saattaa näkyä testin tuloksissa.

   Pidetään peukkuja meille molemmille! :)

   Poista