maanantai 26. toukokuuta 2014

Kohdun tyhjennys Cytotec-lääkkeellä, osa 2

Tänään on kulunut kolme vuorokautta yrityksistäni tyhjentää kohtu keskenmenon jälkeen Cytotec-lääkkeillä.

Olotilassani ei ole tapahtunut muutosta lauantain jälkeen. Vuodan hieman verta, mutta edelleen vähemmän kuin ennen lääkkeen ottamista.

Cytotecilla ja antibioottikuurilla on ollut vain se vaikutus, että olen saanut mahani antibiootista sekaisin. Aloin olla jo toivoton vatsani suhteen, mutta onneksi internet kertoi, että apteekista saa Precosa-nimistä lääkettä, joka auttaa mahaongelmiin antibioottikuurin aikana.  Lisää lääkkeitä siis jälleen.

Hain tänään paketin Precosaa ja se tuntuu helpottavan tilannetta. Lisäksi olen syönyt yliannostuksia maitohappobakteereita.

Soitin tänään myös lapsettomuusklinikalle. He pyysivät minua heti huomenna käymään. Tarkistavat tilanteen ja tekevät uuden suunnitelman.

Toivon, että luvassa ei ole kaavintaa. Mutta huomenna olen viisaampi sen suhteen.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Toivotaan, että vältyt kaavinnalta ja lääkäri keksisi jonkin toisen ratkaisun. Ikävä tuo reaktiosi noista antibiooteista. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Kirjoitinkin jo uuden blogipostauksen tämän päivän lääkärikäynnistä. Onneksi käynti sujui hyvin ja kaavinta ei ole näköpiirissä - vihdoinkin jotain pientä positiivista etenemistä asiaan :)

      Poista