lauantai 24. toukokuuta 2014

Kohdun tyhjennys Cytotec-lääkkeellä

Tänään pohdinnassa jälleen, kuinka saisin kohdun tyhjäksi keskenmenon jälkeen.

Keskiviikkona kerroin lääkärikäynnistäni ja Cytotec-tableteista, jotka sain keskenmenon jälkeistä kohdun tyhjentämistä varten. Lääkäri varoitti minua kovista supistuksista, joiden pitäisi alkaa pari tuntia lääkkeiden ottamisen jälkeen. Siksi sovimme, että otan lääkkeet vasta viikonloppuna.

Otin eilen suun kautta kaksi Cytotec-tablettia klo 17:30. Odotin oireita. Ei tapahtunut mitään. Tunsin pientä jomotusta vatsan seudulla, mutta sellaista olen tuntenut muutenkin keskenmenon jälkeen. Hetken päästä huomasin, että verenvuoto oli lakannut. Täysin päinvastainen reaktio kuin odotin. Ei sen näin pitänyt mennä.

Seuraavat kaksi tablettia otin klo 23. Ei muutoksia olotilassa. Hetken päästä menin nukkumaan ja nukuin aamuun asti. Se siitä kohdun tyhjentämisestä sitten.

***

Aamulla etsin internetistä tietoa muiden kokemuksista Cytotecin käytöstä. Osalla oireet ovat alkaneet muutaman tunnin sisällä lääkkeiden ottamisesta, mutta joillakin on kulunut jopa kolme päivää ennen kuin supistukset ovat alkaneet.

Kävikö niin, että minulla lääkkeet eivät toimineet ja tämä oli tässä? Pelolla odotan jo, mitä lääkäri keksii seuraavaksi, jos kohtua ei saada näillä lääkkeillä tyhjäksi.

Vai onko niin, että supistukset ovat vielä tulossa?

Luvassa on siis odotusta viikonlopun ajan.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti kohtu tyhjenisi lääkkeiden avulla. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Terve! Mitenkäs tänne liitytään lukijaksi? Hyvin kirjoitat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että tykkäät!

   Lukijaksi voi ainakin liittyä www.blogger.com/home sivulla lisäämällä lukuluetteloon.. En ole vielä keksinyt, miten saisin tuohon blogisivulle näkyviin linkin, josta voi liittyä lukijaksi. Ehkä joku viisaampi tietää ja kertoo :)

   Poista
  2. Saat lukijat linkin näkyviin menemällä tuolta www.blogger.com/home sivulta ulkoasu sivustolle, jonka löydät lisäasetuksista (palkki siinä siirry tekstiluotteloon vieressä) :) Sieltä painat lisää gadget. Sieltä otat muita laajennuksia ja sieltä etsit kohdan lukijat ja painat siitä ja seuraat niitä ohjeita niin saat palkin näkyviin. :) Muista tallentaa ulkoasun asettelu sitten, kun olet palkin laittanut :) Toivottavasti ymmärsit tästä ohjeesta jotain :D

   Poista
  3. Hyvä ohje oli, ymmärsin tuon avulla mainiosti! Kiitos vinkistä, nyt on lukija-gadgetkin lisätty :)

   Poista