keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kuukautiset keskenmenon jälkeen - ja kuinka hoitotarina jatkuu

Keskenmenon jälkeen minulla kesti seitsemän viikkoa, että verenvuoto loppui. Verenvuodon loppumisen jälkeen meni 23 päivää, että ensimmäiset kuukautiset tulivat. Tuossa vaiheessa keskenmenosta oli siis kulunut yli 10 viikkoa.

En ole varmaankaan koskaan iloinnut kuukautisten alkamista niin paljon. Se oli oudolla tavalla ihana jälleennäkeminen. Samanaikaisesti se oli rankkaa, sillä kuukautiseni eivät ole koskaan olleet niin runsaat. Mutta toki se oli pientä keskenmenon verenvuotoon verrattuna.

Toiset kuukautiset alkoivat 28 päivää myöhemmin.

Nyt minulla on ollut jo kahdet kuukautiset keskenmenon jälkeen. Kahdet kuukautiset oli se aika, jonka lääkäri etukäteen määräsi odotettavaksi ennen uusia hoitokokeiluja. Nyt saatan olla kohdun osalta valmis uusiin haasteisiin.

Huomenna hoitotarina jatkuu. Menen käymään lapsettomuusklinikalla. Siellä katsotaan kohdun tila. Ja sitten kuulen, milloin pääsemme jatkamaan yrittämistä.

Toisen IVF:n jäljiltä meillä on kaksi alkiota pakastimessa. Ne eivät ole täydellisiä, mutta ihan hyviä. Riittävän hyviä pakastettavaksi. Ensimmäisen keräyksen jäljiltä pakastimeen ei saatu mitään. Kaksi alkiota pakastimessa on siis äärettömän paljon enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Pakastetut alkiot ovat loistava syy olla iloinen ja hymyillä!

Pakastealkionsiirto on minulla tarkoitus tehdä hormonaaliseen kiertoon. Tuo siksi, että oma kiertoni on epäsäännöllinen. Tässä onkin suurinpiirtein kaikki, mitä tiedän tällä hetkellä. Mutta huomisen jälkeen olen viisaampi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti